DANIELZ CHOCOLADE

Chocolade voor Kerstmis

Kerstmis is een tijd van warmte, gezelligheid en samenzijn met vrienden en familie. En wat is er nu beter dan het genieten van heerlijke chocolade tijdens deze feestelijke periode? Tijdens deze periode voorzien we met DanielZ chocolade een uitbreiding op ons standaard assortiment. Hierbij kan je denken aan speciale Kerstpralines, maar ook chocolade hulstblaadjes-, Kerstklokjes-, en musketkransjes in allerlei smaken en kleuren.

Een blijmakende traktatie voor iedereen en daarnaast ook erg handig om te verwerken in de keuken om feestelijke desserts te maken. Daarnaast kan je de chocolade ook uitdelen als relatie- of personeelsgeschenk. Alleen maar een win-win situatie!

Ruim assortiment

Meer dan 60 soorten ambachtelijke pralines en truffels.


Unieke vorm en smaaksensatie

Elke praline heeft zijn eigen unieke vorm en smaaksensatie van zoetheid, zachtheid en knapperigheid.


Gemaakt met veel liefde

De chocolade wordt met veel liefde volgens eigen receptuur gemaakt.


DANIELZ CHOCOLADE

Ontdek onze andere chocolade thema’s

Met ons ruime assortiment van meer dan 60 soorten ambachtelijke pralines en truffels is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. En het mooie is: elke praline heeft zijn eigen unieke smaaksensatie van zoetheid, zachtheid en knapperigheid waardoor het bijna onmogelijk is om te kiezen welke je als eerste wil proeven. 

ONZE WAARDEN

Waar kwaliteit voorop staat 

Bij DanielZ chocolade zijn waarden zoals ambachtelijke bereiding, jarenlange ervaring en innovatieve producten de sleutel tot succes om de hoge kwaliteit van de chocoladeproducten te kunnen garanderen. 

Ambachtelijke bereiding

Onze chocoladeproducten worden volgens oude recepten geproduceerd, waarbij we alleen de beste grondstoffen gebruiken voor een onvergetelijke smaakbeleving.

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring binnen de chocoladewereld weten wij als geen ander hoe we de meest heerlijke en kwalitatieve chocoladeproducten kunnen maken.

Innovatieve producten

Onze passie voor innovatie zorgt ervoor dat we voortdurend nieuwe en verrassende chocoladeproducten ontwikkelen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.