DANIELZ CHOCOLADE

Chocolade voor Sinterklaas

Chocolade en Sinterklaas, deze twee elementen kan je niet meer afzonderlijk van elkaar zien. Elk jaar kijken we weer uit naar vijf december, want dan is het weer zo ver: Sinterklaas is weer in het land! Om dit samen met de kleinste te vieren, helpen wij met DanielZ chocolade graag een handje mee.

Wij zorgen voor de lekkerste chocoladeproducten om zo te kunnen genieten van een heerlijk Sinterklaas-avondje. Je kan in deze periode bij ons terecht voor speciale chocoladeproducten zoals: Sintpralines, letters, Sint- en Pietenkopjes in alle soorten, kleuren en smaken. Laat je verleiden door deze overheerlijke lekkernijen!

Ruim assortiment

Meer dan 60 soorten ambachtelijke pralines en truffels.


Unieke vorm en smaaksensatie

Elke praline heeft zijn eigen unieke vorm en smaaksensatie van zoetheid, zachtheid en knapperigheid.


Gemaakt met veel liefde

De chocolade wordt met veel liefde volgens eigen receptuur gemaakt.


Magical Chocolate

De chocoladeletter die het Sinterklaasverhaal tot leven brengt

Sinterklaas en chocoladeletters, je kan ze niet zonder elkaar zien. De traditie van het geven van chocoladeletters tijdens het sinterklaasfeest gaat al eeuwen terug. De letters van chocolade zijn niet alleen lekker om te eten, maar ook een leuk cadeau om te geven.

Bij ons vind je de lekkerste en mooiste chocoladeletters, gemaakt van de beste ingrediënten en verkrijgbaar in diverse smaken. Of je nu gaat voor melkchocolade, pure chocolade of witte chocolade, onze chocoladeletters zijn altijd een feestje om te geven en te ontvangen tijdens het sinterklaasfeest.
Danny is de uitvinder van de holle chocoladeletter.

Meer weten over de gepatenteerde letters? Lees er alles over bij Magical Chocolate!

DANIELZ CHOCOLADE

Ontdek onze andere chocolade thema’s

Met ons ruime assortiment van meer dan 60 soorten ambachtelijke pralines en truffels is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. En het mooie is: elke praline heeft zijn eigen unieke smaaksensatie van zoetheid, zachtheid en knapperigheid waardoor het bijna onmogelijk is om te kiezen welke je als eerste wil proeven. 

ONZE WAARDEN

Waar kwaliteit voorop staat 

Bij DanielZ chocolade zijn waarden zoals ambachtelijke bereiding, jarenlange ervaring en innovatieve producten de sleutel tot succes om de hoge kwaliteit van de chocoladeproducten te kunnen garanderen. 

Ambachtelijke bereiding

Onze chocoladeproducten worden volgens oude recepten geproduceerd, waarbij we alleen de beste grondstoffen gebruiken voor een onvergetelijke smaakbeleving.

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring binnen de chocoladewereld weten wij als geen ander hoe we de meest heerlijke en kwalitatieve chocoladeproducten kunnen maken.

Innovatieve producten

Onze passie voor innovatie zorgt ervoor dat we voortdurend nieuwe en verrassende chocoladeproducten ontwikkelen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.