DANIELZ CHOCOLADE

Over DanielZ Chocolade

Een chocoladebedrijf waar openheid en een persoonlijke benadering vanzelfsprekend zijn. Wij willen dat onze klanten het gehele jaar door kunnen genieten van de allerlekkerste chocolade. Heerlijke verwenmomentjes!

Ontdek wie we zijn

Met liefde voor het vak en trotsheid op zijn familiegeschiedenis binnen de chocoladewereld, zijn het deze twee zaken die ervoor hebben gezorgd dat Danny Bogers de draad terug oppikte en zijn eigen chocoladebedrijf: ‘DanielZ chocolade’ heeft opgericht.

DanielZ chocolade biedt een breed assortiment aan bestaande uit vorm- en handwerk pralines, chocolade truffels (kogels) en massieve chocolade figuurtjes.

Het assortiment bestaat uit:

Voor de verschillende seizoenen en feestdagen binnen het jaar, bieden wij een uitgebreider assortiment aan. Om de hoge kwaliteit te garanderen, worden alleen de beste ingrediënten aangekocht die nodig zijn om de kwalitatieve chocoladeproducten te produceren.

Wist je dat wij over een modern machinepark beschikken? Hierdoor is het mogelijk om producten onder private label te laten produceren. Met DanielZ chocolade bieden wij de mogelijkheid om producten aan te bieden die exclusief voor de speciaalzaken worden geproduceerd.

Onze werkwijze

Als kind was de liefde voor chocolade al in het bloed van Danny gegoten, na verloop van tijd kriebelde het bij Danny om aan de slag te gaan met eigen ideeën. Deze ideeën werden omgezet in werkelijkheid en zo ontstond de eigen onderneming ‘DanielZ chocolade’.

DanielZ chocolade staat voor innovatie, authenticiteit, flexibiliteit en open communicatie. Met deze open houding staat Danny altijd klaar om met iedereen in gesprek te gaan en nieuwe ideeën te bespreken. De chocolade wordt geleverd door de welbekende firma Barry Callebaut. Barry Callebaut is de grootste chocoladefabrikant ter wereld.

BEST SMAKENDE CACAO

Cocoa Horizons Foundation

DanielZ chocolade werkt samen met de Cocoa Horizons Foundation om ervoor te zorgen dat de cacaoboeren bloeiende gemeenschappen kunnen creëren. Cocoa Horizons is opgericht door cacao- en chocoladeproducent: Barry Callebaut. Door deelname van de boeren aan het programma Cocoa Horizons krijgen ze toegang tot educatie, veilig drinkwater en gezondheidszorg.

Op deze manier dragen we ons steentje bij aan de chocoladewereld.

Magical Chocolate

De chocoladeletter die het Sinterklaasverhaal tot leven brengt

Sinterklaas en chocoladeletters, je kan ze niet zonder elkaar zien. De traditie van het geven van chocoladeletters tijdens het sinterklaasfeest gaat al eeuwen terug. De letters van chocolade zijn niet alleen lekker om te eten, maar ook een leuk cadeau om te geven.

Bij ons vind je de lekkerste en mooiste chocoladeletters, gemaakt van de beste ingrediënten en verkrijgbaar in diverse smaken. Of je nu gaat voor melkchocolade, pure chocolade of witte chocolade, onze chocoladeletters zijn altijd een feestje om te geven en te ontvangen tijdens het sinterklaasfeest.

Danny is de bedenker van de holle chocoladeletter.

Meer weten over de gepatenteerde letters? Lees er alles over bij Magical Chocolate!