DANIELZ CHOCOLADE

Chocolade voor Najaar/Herfst

Als de blaadjes van de bomen vallen, de dagen korter worden en de temperaturen dalen, is er niets beter dan te genieten van de smaak van chocolade. Chocolade is het ideale tussendoortje of traktatie voor tijdens het najaar en de herfst.

Chocolade past perfect bij de gezelligheid en warmte die deze seizoenen met zich meebrengen. DanielZ chocolade biedt voor deze periode verschillende soorten chocolade herfstartikelen aan. Denk hierbij aan flikken in de vorm van herfstbladeren, pompoentjes, egels en maiskolven. Uiteraard hebben we dit allemaal ook in vele kleuren en varianten.

Ruim assortiment

Meer dan 60 soorten ambachtelijke pralines en truffels.


Unieke vorm en smaaksensatie

Elke praline heeft zijn eigen unieke vorm en smaaksensatie van zoetheid, zachtheid en knapperigheid.


Gemaakt met veel liefde

De chocolade wordt met veel liefde volgens eigen receptuur gemaakt.


DANIELZ CHOCOLADE

Ontdek onze andere chocolade thema’s

Met ons ruime assortiment van meer dan 60 soorten ambachtelijke pralines en truffels is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. En het mooie is: elke praline heeft zijn eigen unieke smaaksensatie van zoetheid, zachtheid en knapperigheid waardoor het bijna onmogelijk is om te kiezen welke je als eerste wil proeven. 

ONZE WAARDEN

Waar kwaliteit voorop staat 

Bij DanielZ chocolade zijn waarden zoals ambachtelijke bereiding, jarenlange ervaring en innovatieve producten de sleutel tot succes om de hoge kwaliteit van de chocoladeproducten te kunnen garanderen. 

Ambachtelijke bereiding

Onze chocoladeproducten worden volgens oude recepten geproduceerd, waarbij we alleen de beste grondstoffen gebruiken voor een onvergetelijke smaakbeleving.

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring binnen de chocoladewereld weten wij als geen ander hoe we de meest heerlijke en kwalitatieve chocoladeproducten kunnen maken.

Innovatieve producten

Onze passie voor innovatie zorgt ervoor dat we voortdurend nieuwe en verrassende chocoladeproducten ontwikkelen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.