DANIELZ CHOCOLADE

Chocolade voor moederdag/vaderdag

Moeder- en Vaderdag zijn de perfecte dagen om de ouders te verwennen en te laten zien hoeveel we van ze houden. En wat is er nu beter dan ze in de watten te leggen met heerlijke chocoladelekkernijen? Chocolade is een tijdloos geschenk dat altijd in de smaak valt. En speciaal voor deze dagen, hebben wij een lekker assortiment samengesteld.

Naast ons huidig assortiment hebben we voor deze dagen telkens een extra uitbreiding voorzien. Denk hier bijvoorbeeld aan hartjes met hoogglans en pralines met de vulling van Jägermeister. Of je nu kiest voor een klassieke doos pralines, een chocolade gift set of een gepersonaliseerde chocolade creatie, het zal zeker een glimlach op het gezicht van je ouders toveren.

Ruim assortiment

Meer dan 60 soorten ambachtelijke pralines en truffels.


Unieke vorm en smaaksensatie

Elke praline heeft zijn eigen unieke vorm en smaaksensatie van zoetheid, zachtheid en knapperigheid.


Gemaakt met veel liefde

De chocolade wordt met veel liefde volgens eigen receptuur gemaakt.


DANIELZ CHOCOLADE

Ontdek onze andere chocolade thema’s

Met ons ruime assortiment van meer dan 60 soorten ambachtelijke pralines en truffels is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. En het mooie is: elke praline heeft zijn eigen unieke smaaksensatie van zoetheid, zachtheid en knapperigheid waardoor het bijna onmogelijk is om te kiezen welke je als eerste wil proeven. 

ONZE WAARDEN

Waar kwaliteit voorop staat 

Bij DanielZ chocolade zijn waarden zoals ambachtelijke bereiding, jarenlange ervaring en innovatieve producten de sleutel tot succes om de hoge kwaliteit van de chocoladeproducten te kunnen garanderen. 

Ambachtelijke bereiding

Onze chocoladeproducten worden volgens oude recepten geproduceerd, waarbij we alleen de beste grondstoffen gebruiken voor een onvergetelijke smaakbeleving.

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring binnen de chocoladewereld weten wij als geen ander hoe we de meest heerlijke en kwalitatieve chocoladeproducten kunnen maken.

Innovatieve producten

Onze passie voor innovatie zorgt ervoor dat we voortdurend nieuwe en verrassende chocoladeproducten ontwikkelen die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.